dijous, 26 de maig del 2016

EXCURSIÓ FINAL DE CURS INFANTIL

El dijous 26 de maig la classe d'Infantil del CEE Castell Vell vam anar d'excursió. El destí elegit va ser el Planetari de Castelló.
Allí, vam visualitzar el conte La xiqueta que sabia caminar al revés. La xiqueta que sabia caminar al revés és un personatge molt especial... Coneix els secrets que guarda la Lluna, sap escoltar a les marees, i sol parlar amb els arbres... Però el que més li agrada fer és menjar pastís amb els seus amics mentre contempla el cel estrellat. Potser per això fa temps que va aprendre a caminar al revés, per poder tenir sempre el cel baix els seus peus. És un conte de cap per avall. Una història que vol convidar-nos a contemplar el que ens envolta des d'un nou punt de vista. Ací tot és diferent, i allí on abans vèiem solament sòl, ara potser puguem veure el cel.

Per aplegar fins el Planetari vam seguir un mapa del tresor molt peculiar. Un mapa, que ens anticipava allò que calia fer per aplegar al Planetari i tornar a l'escola.


El recorregut indicava tot allò que calia fer: caminar fins el TRAM, fer transbordament i agafar el bus, anar a la platja, entrar al Planetari, dinar al Pinar de Castelló i tornar a l'escola.

En aplegar a l'escola, ja de vesprada, vam acabar la jornada berenant un gelat de xocolata. Un dia redó i molt complet, on vam gaudir del bon temps i la bona companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...