dijous, 2 de juny del 2016

TEATRE A L'ESCOLA

El passat dimarts 24 ens van visitar a l'escola la companyia de teatre Jugar a Teatre, per representar-nos l'obra R3, el contenidor està ple.

Un espectacle d’humor gestual, adaptat a l'alumnat de l'escola, que vol transmetre el valor que té l’esforç del reciclatge i la reutilització per aconseguir una reducció d’emissions contaminants al planeta.

L'obra transcorre un dia normal a la nostra ciutat. La gent fa la seua vida i porta als contenidors de reciclatge les deixalles per a ser reaprofitades. Però, què passa després que el paper, el vidre i els envasos cauen dins dels contenidors?

Tres personatges juganers ens transporten a una planta de reciclatge màgica. Tots tres, amb molta fantasia i humor, processen les deixalles i les transformaran en objectes d’us quotidià: del vidre, una botella per a l’aigua; del paper, un llibre (de botànica, tu!); del plàstic, un test; i del fem orgànic —que ningú vol tocar—, una borsa de compost.

I amb una llavor que troben entre el públic, seguint les instruccions del llibre de botànica, omplin el test de compost, la planten i la regen amb l’aigua de la botella.

Què pot sortir? No més una flor i l’esperança d’un futur sostenible.

1 comentari:

  1. Hola Santi!
    Gràcies per compartir.
    Certament, no vam adaptar el espectacle al alumnat, sino que ho vam representar de la mateixa manera per a les 10 escoles que van participar en la campanya d'educació ambiental 2016 del Ajuntament de Castelló.
    Tal com ben dius, és humor gestual.
    Gràcies i fins ben promte!
    Maribel

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...