diumenge, 8 de maig del 2016

PRIMAVERA EDUCATIVA

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta la #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13, 14 i 15 de maig al llit vel del riu Túria i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana.


Sota el lema "un riu d'educació valenciana", el vell llit del riu Túria de València s'omplirà d'exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament al sistema educatiu valencià.

Per a dur a terme aquest projecte, però, es necessitarà la col·laboració i la il·lusió de docents, alumnes i famílies.

La #PrimaveraEducativa és, per tant, una gran festa per l'educació i un reconeixement a la dedicació, l'estima i l'esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.

Tota la programció i informació sobre la #PrimaveraEducativa la podeu trobar fent clic ací.

Entre altres activitats, s'exposarà el projecte col·laboratiu entre CEE Castell Vell i CEIP Tombatossals, ambdos escoles de Castelló. Aquest projecte de grups interactius es pot seguir a la web: http://ceiptombatossals.edu.gva.es/pots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...