dijous, 9 d’abril del 2020

DEURES (PLAERS) DE PASQUA

Avui acabem un trimestre molt diferent d'allò que teníem programat. Però amb l'esperança que prompte tornarem a estar tots junts a l'escola.
Durant aquestes "vacances" de primavera, podem realitzar la següent llista de deures plaer (proposada per Abeceart), vinculats amb el dret de l'alumnat a l'oci, a l'esport i a la participació en la vida social i familiar.

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B4mZKsbwsitcbzNnRHJydF93NjQ

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B4mZKsbwsitcbzNnRHJydF93NjQ

A més, és un bon moment per treballar tot allò relacionat amb l'autonomia personal, d'higiene i les habilitats en la llar: fer-se el llit, parar taula, rentar els plats, saber elegir la roba adequada, cuidar l'aparença externa...

Per altra banda, recomanem i convidem als alumnes i a les famílies a participar en la iniciativa "Cartes a l'Hospital", on podem escriure una carta anònima a la gent malalta pel covid-19 que està ingresada a l'Hospital La Plana de Vila-real.

Jo pense participar per fer aplegar un missatge d'energia i força a aquelles persones que es troben més asoles en aquest moments difícils.

La professora Dori d'Arts Gràfiques en recomana que participem en la iniciativa "Salgamos Adelante Con Arte"

I per últim, en aquests dies de vacances també podeu entrar en webs que arrepleguen diferents recursos per treballar a nivell curricular o simplement passar una bona estona. Vos propose aquestes:

 Rebost Digital
Rebost Digital de la Conselleria d'Educació
Escola a Casa de Escola Valenciana
BONES VACANCES A TOTS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...