dissabte, 2 de març del 2019

CARNAVAL 2019 (II)

El dijous a la vesprada calfaren motors, ja que tot l'alumnat d'infantil i professionals de l'etapa ens vam disfressar de temàtica lliure, on cada xiquet o xiqueta elegia de què volia anar vestit.

Ja el divendres, començava el gran dia. Enguany la temàtica del CEIP Regina Violant d'Almassora ha sigut "Omplim el Regina d'art", on cada classe feia un homenatge a alguns artistes pintor.
Així doncs, l'alumnat d'Infantil de 3 anys anaven de Yayoi Kusama.



Infantil 4 anys, escultures de Ripollés.

I Infantil 5 anys, de rellotges de Salvador Dalí.

Els alumnes de Primària van representar els gira-sols de Van Gogh, el quadre del crit de Munch, de ballarins de quadre de Miró, arlequins de Picasso, edificis de James Rizzi, gats de Laurel Burch i els professionals del centre ens van disfressar d'Andy Warhol.

La jornada festiva ja començava amb l'esmorzar patrocinat per l'empresa del menjador, on vam gaudir d'un brioix acompanyat d'una xocolatina.

Ja a la vesprada, realitzaríem el cercavila. Una setmana abans de la gran desfilada pels voltats de l'escola, on participa la totalitat de l'alumnat, ja vam realitzar de manera tranquil·la i amb grup reduït, el recorregut per tal d'anticipar l'activitat. D'aquesta manera, s'intenta evitar nervis, inseguretat i l'estrés que pot causar eixir de la rutina i realitzar una activitat desconeguda per al nostre alumnat. 

A més, amb la manipulació prèvia de les disfresses i altres complements es volia aconseguir que foren capaços d'assimilar i familiaritzar-se amb la disfressa.


Finalment, la desfilada va ser un éxit. Dues xarangues van amenitzar la vesprada on varen ballar, riure i gaudir d'una festa divertida, respectant sempre el benestar de tot l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...