dilluns, 23 de març del 2020

BENVINGUTS I #TASCA 1


HOLA,

Benvingudes i benvinguts al blog de "La classe de Santi".

Des de fa una setmana les rutines de les nostres vides s'han vist interrompudes a causa de la crisi sanitària que tots coneixeu.

Tot és ara un poc diferent de com ho coneixíem fa tan sols uns dies, però, estic convençut que prompte tornarem a estar tots junts a l'escola.

En els darrers dies haureu rebut per correu postal una sèrie de pautes i orientacions per treballar a casa, així com el correu electrònic de la classe i la direcció d'aquesta web.

Amb tot allò rebut i el seguiment diari d'aquest blog, anirem construint en el nostre particular "DIARI D'UN VIATGER", com ja anunciava el títol del projecte que enguany estem duent a terme a l'escola..

La primera tasca que realitzarem tots junts és la següent. Anem a buscar per casa paper, teles, cartolines, retoladors, pintura... i dibuixarem el nostre arc de Sant Martí per penjar a la finestra o balcó i donar ànim a totes les persones que estan lluitant per nosaltres fora de casa.

Una vegada el tingueu, i abans de penjar-ho al balcó o finestra, envieu al correu electrònic de la classe una fotografia de la vostra obra d'art, així més tard els penjaré en aquest blog i els vostres companys podran veure-la.

A més, vos anime a participar en els aplaudiments diaris que s'estan realitzant cada dia a les 20h per donar suport i ànims al personal sanitari i altres professionals que lluiten perquè prompte puguem eixir de casa.

ÀNIMS A TOTS!!! ESTEM UNITS A TRAVÉS DE LES PLATAFORMES DIGITALS!!!

ENS RETROVEM MOLT MOLT PROMPTE!!!

TOT EIXIRÀ BÉ

FINS ARA!!!

Imatge: https://www.plazamayor.es/lifestyle/articles/todo-saldra-bien/

Imatge: https://www.elbierzodigital.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...