dijous, 14 de gener del 2016

TALLER DE CUINA

Al mes de gener són molt els pobles que celebren la festivitat de sant Antoni. 
"La llegenda explica que era un gran amic dels animals i, quan en veia un de ferit, el guaria. Així ho va fer amb un porquet, que, per mostrar-li el seu agraïment, va decidir acompanyar-lo la resta de la seva vida; és per això que popularment se l'anomena sant Antoni del porquet." (Viquipèdia)
I com tota bona festa bé acompanyada de gastronomia tradicional, a la classe d'infantil del CEE Castell Vell, no em volgut perdre l'oportunitat i ens em ficat mans a la massa per fer al taller de cuina rotllets típics d'aquestes dates.

Primer vam presentar els ingredients i vam explicar que anavem a fer.

Tot seguit vam començar a barrejar els ingredients i a amassar ben bé.

Amb la massa i amb la ajuda de motlles van fer formes de cercle, estrela, flors, cor... i fins i tot un porquet.



Per últim, ho vam posar al forn uns minuts. El resultat, uns dolços exquisits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...